Dana 20.02.2024. godine u suradnji sa Savezom za željeznicu i Gradom Zagrebom koji je financirao cijeli projekt, održana je prva u nizu edukacija na temu – Osnaživanje žena suočenih s diskriminacijom i kršenjem ljudskih prava u sklopu Projekta “Ž.U.T.I. ZNAK! ŽENE U TRANSPORTU INSPIRIRAJU”.

Žene su na edukaciji imale priliku saznati kako se nositi s teškim emocijama i proživljenim neugodnim iskustvima, što je samoljubav, kako komunicirati
svoje potrebe i prezentirati svoje zahtjeve te kako glazba utječe na nas.

Edukaciju je održala profesorica glazbene kulture Slavica Gilić koja je diplomirani muziko-terapeut (studij u Milanu), specijalist vibro-akustične terapije, edukator za emocionalnu pismenost (transakcijska analiza), NLP trenerica te mentorica i predavač na Muzičkoj akademiji – predmet – Elementi muzikoteratpije u nastavi glazbe. Trenerica je neurolingvističkog programiranja i edukatorica u području emocionalne pismenosti. Dugogodišnji je prakičar u području muzikoterapije te predavač na brojnim domaćim i inozemnim simpozijima.

Ovo je prva u nizu edukacija koja je bila uvodnog karaktera nakon koje slijede radionice na kojima će žene imati priliku vježbati kako naučeno primijeniti u svakodnevnom životu.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na sljedećoj radionici, a termin ćemo objaviti na našoj web stranici.